Unleash Your Inner Viking met onze Viking Discovery Pack!

Unleash Your Inner Viking!

Net als Vikingen zijn bierliefhebbers altijd op zoek naar avontuur. Unleash Your Inner Viking & Join the raid!

Unleash your inner Viking | Net als Vikingen zijn bierliefhebbers altijd op zoek naar avontuur. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe smaken of het verzamelen van epische verhalen voor bij het kampvuur, de passie voor ontdekken verbindt beide werelden. Onze Viking Mixed Pack biedt de perfecte kans om die ontdekkingsdrang te bevredigen, met een collectie bieren die net zo robuust en gevarieerd is als de Vikingcultuur zelf!

Vikingen waren niet alleen meedogenloze krijgers, maar ook levensgenieters. Ze hielden van feesten, hun hertogdommen vol gejuich en drank. Net zoals wij! Ook wij verkennen het moderne bierlandschap, zo maakten de Vikingen tochten naar nieuwe horizonnen en wij doen dat net zo goed. Of het nu een stevig, moutig bier is of een frisse, fruitige IPA, net als een Viking moet je durven proberen en de grenzen van je smaak opzoeken. Zo werken we ook nu in het diepste geheim aan nieuwe recepten…

Uiteraard lees je alles over onze avonturen en nieuwe bieren in onze rubriek: Viking Story’s.

Wat maakt onze Viking Discovery Pack nou zo mooi?

Het bevat een mix van bieren die je uitnodigen om je innerlijke strijder los te laten. Een fles vol avontuur, variërend van zwaardere, intense smaken tot lichtere, verfrissende hoptonen. Ieder biertje vertelt een verhaal van ambacht en innovatie, net zoals ons verhaal van From The North Brewing.

Als heuse Vikingen weten wij natuurlijk wat een echte Viking wil! Bieren die tegelijkertijd krachtig, soepel en verfijnd zijn, precies zoals een Viking dit zou waarderen.

Of je nu een doorgewinterde bierdrinker bent of net als de Vikingen de wereld van craftbeer aan het ontdekken bent, dit pakket is een must-try. Stap uit je comfortzone, voel de drang naar avontuur, en bestel het Viking Mixed Pack via de link: Viking Mixed Pack.

Op Untappd kun je vele avonturen vinden van bierliefhebbers die al aan de slag zijn gegaan met onze Discovery Pack! Onder andere Bieromaniac, Beer.Food.Life, TheDutchBeerDad, Hopontop_luuk heeft deze bieren al geprobeerd en zijn verhalen maken je alleen maar meer benieuwd naar wat er allemaal in dat pakket schuilt. Let op: dit pakket is niet voor de zwakken van hart. Het is voor de krijgers van smaak, voor degenen die durven te proeven en verhalen willen verzamelen.

Drink als een Viking, geniet als een bierliefhebber met onze Viking Discovery pack. We hebben ook een te gekke ‘Kortingscode’ voor je. Met deze kortingscode kun jij zonder vervoerskosten je innerlijke Viking ontdekken! Gebruik ‘unleashyourinnerviking‘ bij het veld voor de kortingscode en de verzendkosten worden in mindering gebracht op het totaalbedrag!

Unleash Your Inner Viking met onze Viking Discovery Pack!

Artikel door: Bas