Ontdek From the North voor horeca en detailhandel

Welkom bij From the North, waar ambachtelijke bieren en de onverschrokken geest van de Vikingen samenkomen. Als trotse brouwers van unieke en smaakvolle bieren, willen we graag samenwerken met horeca en detailhandel om onze passie voor het brouwen van kwaliteitsbieren te delen. Ontdek hieronder hoe je deel kunt uitmaken van ons avontuur en jouw gasten en klanten kunt voorzien van een onvergetelijke smaakbeleving.

Meld je aan als zakelijke klant

Zakelijk bestellen? Maak een account aan en koop rechstreeks bij ons in.

Nieuwe klant? Registreren

Ik heb al een account. inloggen

De unieke smaken van From the North

Ons assortiment bestaat uit drie zorgvuldig gebrouwen bieren die elk een uniek smaakprofiel bieden. Met de honingblonde ‘Sweet Valkyries Ride’, de hoppige DDH IPA ‘Rise From the North’ en de krachtige hoppy tripel ‘Raise The Shield Wall’ hebben we een aanbod gecreëerd dat zowel de avontuurlijke bierliefhebber als de klassieke bierkenner aanspreekt. Door de combinatie van ambachtelijke kwaliteit en het opvallende Viking-thema zijn onze bieren een geweldige aanvulling op elk horecabedrijf of winkel.

Proefpakketten: Ervaar onze bieren zelf

Om je kennis te laten maken met onze unieke smaken, bieden we speciale proefpakketten aan voor horeca en detailhandel. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een representatieve indruk te geven van onze bieren. We moedigen je aan om een proefpakket te bestellen en zelf te ontdekken wat From the North Brewing te bieden heeft. We zijn ervan overtuigd dat onze bieren een waardevolle aanvulling zijn op jouw assortiment.

Ondersteuning en samenwerking

Bij From the North Brewing geloven we in samenwerking en ondersteuning. Wanneer je besluit om met ons in zee te gaan, zorgen we ervoor dat je alle benodigde informatie en materialen krijgt om onze bieren op de juiste manier te presenteren. Dit omvat onder andere smaakprofielen, serveersuggesties en marketingmateriaal om je te helpen onze bieren op de beste manier aan je gasten en klanten te presenteren.

Flexibele bestelopties en levering

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we flexibele bestelopties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een grote hoeveelheid nodig hebt voor een evenement of gewoon een kleine voorraad voor je winkel of café, we zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Onze toegewijde leveringsservice garandeert dat je bestelling snel en efficiënt bij jou wordt afgeleverd.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om je gasten en klanten te verrassen met de unieke smaken van From the North Brewing? Neem contact met ons op om een proefpakket te bestellen, of als je vragen hebt over ons assortiment en bestelopties. Ons team staat klaar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw bedrijf.

Sluit je aan bij het avontuur

Wij zijn ervan overtuigd dat onze bieren een geweldige aanvulling zijn op horeca en detailhandel. Door het aanbieden van onze unieke, ambachtelijke bieren, geïnspireerd door het Viking-thema, zullen jouw gasten en klanten steeds terugkomen voor meer. Word deel van ons avontuur en verrijk je assortiment met de smaakvolle en gedurfde bieren van From the North Brewing. Samen kunnen we de wereld veroveren, één bierliefhebber tegelijk.

Bouw aan een succesvolle toekomst

In een markt die steeds competitiever wordt, is het belangrijk om je te onderscheiden met een uniek aanbod. Door samen te werken met From the North Brewing, kies je voor een brouwerij die zich toelegt op kwaliteit, passie en een onderscheidend thema. Laat je bedrijf groeien met ons assortiment bieren en bouw samen met ons aan een succesvolle toekomst.

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw horeca of detailhandel te voorzien van onze bijzondere bieren. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten in deze spannende samenwerking! From The North Brewing is onderdeel van WB Sales ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KVK Nummer: 68466447.

Wil je meer weten, heb je vragen/opmerkingen, of kom jij onze bieren nog niet bij jou in de buurt tegen? Neem dan contact met ons op!

Verkooppunten