Hoppy Tripel Raise the shield wall From the north brewing

De epische smaakreis met onze Hoppy tripel

Ga mee op de epische smaakreis met onze hoppy tripel, een heerlijk Viking avontuur waarin ons bier centraal staat. Uiteraard!

Hoppy tripel | Als we denken aan Vikingen, zien we mannen met woeste baarden, gehuld in harnassen, en met een stevig glas (hoorn!) bier in de hand. Wij hebben deze ruige en ongetemde spirit gevangen in hun Hoppy Tripel. Dit is niet zomaar een bier; dit is een ode aan de dappere krijgers die de zeeën trotseerden en feesten hielden die dagenlang duurden.

Maar hoe komt die Viking-essentie nou precies terug in deze Hoppy Tripel? Tijd voor een epische smaakreis.

Een Tripel met de Ziel van een Viking

Onze Hoppy tripel is niet zomaar een tripel; het is een vloeibare saga. Deze tripel is gebrouwen met de intensiteit van een Vikingaanval en de finesse van een Noorse sage. De smaak begint met een krachtige hopbitterheid die je meteen rechtop in je stoel zet, zoals het gebrul van een Viking op het slagveld.

Maar laat je niet misleiden – dit bier heeft ook een zacht en fruitig hart, dat je uitnodigt om nog een slok te nemen. En nog één en nog één en nog één…

Hoppy Tripel Raise the shield wall From the north brewing

Hoppen als de Vikingen Zelf

Wat deze Tripel onderscheidt van de rest, is de rijkelijke toevoeging van hop. De Vikingen waren meesters in het vinden van schatten, en wij wilde graag deze traditie voortzetten door de beste hopsoorten te gebruiken. Dit zorgt voor een complexiteit die je niet snel zult vergeten.

De citrusachtige en bloemige tonen geven je het gevoel alsof je een vreugdedans uitvoert rond een kampvuur, ergens diep in de Scandinavische bossen.

Balans tussen Kracht en een Elegant Evenwicht met wat lekkers erbij

Net zoals een Viking zowel een krijger als een verhalenverteller was, zo balanceert de Hoppy Tripel tussen kracht en elegantie. De moutbasis is stevig, met warme tonen van honing en een lichte zoetheid die de bitterheid van de hop perfect aanvult.

Dit bier heeft de kracht om je smaakpapillen te veroveren, maar ook de subtiliteit om je bij elke slok iets nieuws te laten ontdekken. Wat dacht je van Sint-Jacobsschelpen van de BBQ, licht geschroeid met een heerlijke zoete marinade. De perfecte combinatie naast het kampvuur!

Proost op de Vikingen en hun Erfenis

Als je onze Hoppy Tripel drinkt, hef dan je glas en proost op de Vikingen – de ware pioniers van het avontuur, de ontdekking en, natuurlijk, het bier. Laat je meevoeren op deze smaakreis en ontdek de rijke, complexe lagen die dit bier te bieden heeft.

Want net zoals een Viking nooit terugdeinst voor een uitdaging, zo zou jij ook niet moeten aarzelen om deze Tripel te verkennen. Lees gauw verder over de Viking avonturen in onze rubriek Viking Story’s. Daar vind je meer BBQ avonturen, onder andere met onze Honingblond!

Artikel door: Bas